La farmàcia

(PLANA EN PROVES)

Breu història de la farmàcia

La farmàcia es va obrir el 20 de maig de 1977, en un indret on hi havia un descampat, al final del carrer Pintor Vilapuig, on quasi no hi havia edificacions.

Des d’aleshores, el poble de Sant Quirze del Vallès ha anat creixent, tant en població com en indústria com en serveis.

I la farmàcia també, per millorar el servei a la població.

La primera fusteria de la farmàcia la va realitzar en Joan Oliveras i Ceanuri, pare de la farmacèutica, l’Àngels Oliveras i Massana. D’aquella primera fusteria es mannté la barana de l’altell, realitzada amb fusta i que es conserva igual que al principi.

Uns anys més tard, amb l’arribada de la informàtica a la vida quotidiana, es van incorporar uns ordinadors, facilitant la feina i podent així oferir un millor servei i tracte al client i a la població de Sant Quirze

Al 2005 es va fer una reforma de la farmàcia, on es van canviar les estanteries dels productes, el mostrador es va reduir per a adequar la farmàcia a uns temps més moderns on els usuaris del servei van poder començar a agafar alguns productes, podent anar així més ràpid en les seves compres. També es va incorporar una gran calaixera on poder emmagatzemar gran part dels productes, alleugerint la molt tota la feina de rebotica i de servei al client.

Més tard, ja a l’any 2009, es va fer una última reforma, on es va incorporar
un “robot”: una màquina que emmagatzema i serveix els productes als mostradors de forma

automatitzada, permetent millorar un cop més el servei fent-lo més àgil, alhora que va permetre ampliar la zona de públic donant la possibilitat de poder agafar cadascú els productes que necessita sense haver d’esperar que els atenguin. Amb aquesta ampliació també es va poder generar un espai destinat a una atenció personalitzada més íntima.

Història de Sant Quirze del Vallès

Quan es va construir l’edifici on és la farmàcia, quasi no hi havia veins, i s’estava fent el carrer per a arribar als pisos del Living.
Al poble hi havia uns 4.000 habitants, i ha anat creixent cada vegada més,fins arribar al voltant dels 18.000 el 2012.
Si tens ganes de saber més i veure algunes fotografies, com ha crescut i canviat la població de Sant Quirze del Vallès, clica el següent link:

Història de Sant Quirze

Agraïments

La farmàcia agraeix els esforços realitzats tant al marit, com al pare com als fills de la farmacèutica, na Mª Angels Oliveras i Massana, així com a tots aquells que han format part de l’equip de treball. També vol agrair la confiança dipositada en nosaltres a tots els clients. Graàcies a tots ells sense els quals no hagués estat possible la millora del servei.

Març de 2012